Retourneren & Ruilen

Toch niet tevreden met je aankoop? Bij Cormetica.nl is het uiteraard mogelijk om een product te ruilen of te retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het herroepingsformulier dat je kunt downloaden op deze pagina. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar info@cormetica.nl zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Je kunt de producten retour sturen naar:

Cormetica
Selhorstweg 62
3841 GL Harderwijk

Herroepingsrecht 
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na onvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ca. € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Herroeping is alleen mogelijk indien het product ongebruikt en onbeschadigd is. Het product mag niet gebruikt zijn en dient nog verkoopbaar te zijn.

Om gebruik te maken van dit recht, kun je contact met ons opnemen via info@cormetica.nl of gebruik maken van het formulier voor herroeping. Dit PDF formulier kun je hier inzien en downloaden: HERROEPINGSFORMULIER.      

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Shop met vertrouwen

© 2012 - 2022 Cormetica | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel