Disclaimer

Disclaimer voor cormetica.nl

cormetica.nl (Kamer van Koophandel 8070699) verleent jou hierbij toegang tot de website en nodigt je uit het aangebodene te kopen. cormetica.nl behoudt zich het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
cormetica.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de website gepubliceerde inhoud wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze inhoud kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van cormetica.nl.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met cormetica.nl. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan cormetica.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten|
cormetica.nl is een initiatief en geregistreerd handelsmerk van C.E. Witteveen. Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de inhoud liggen bij C.E. Witteveen. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze inhoud is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van C.E. Witteveen, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

Shop met vertrouwen

© 2012 - 2024 Cormetica | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel