Over Claride & Cormetica

Aan de wieg van Claride staat Dr. Salvatore Spoto, cosmetoloog en gespecialiseerd in fytotherapie.

In het laboratorium van Claride, dat is gevestigd in Maranello, worden vanaf 1982 alleen ingrediënten van de allerbeste kwaliteit gebruikt, gecombineerd met de modernste technologieën, waardoor er producten ontstaan die echt effect hebben en zichtbaar zorgen voor een duidelijke huidverbetering.

Continu onderzoek door hooggekwalificeerde medewerkers in samenwerking met vooraanstaande dermatologen heeft geleid tot een uitgebreide lijn van huidverbeterings- en verzorgingsproducten met:

- natuurlijke planten- en kruidenextracten
- boordevol kostbare natuurlijke oliën
- geen stoffen die de huid afsluiten zoals minerale oliën en lanoline
hyaluronzuur
- vitaminecomplexen
geen parabenen & microplastics

Wat maakt Claride zo bijzonder?

Corry Witteveen woonde vijf jaar in Italië en maakte daar kennis met de producten van Claride. Haar ervaring is dat de Claride producten echt werken en de huid verbeteren en verstevigen.

Na de eerste kennismaking met Claride heeft zij nooit meer andere producten willen gebruiken. Ze waren in Nederland echter niet verkrijgbaar dus heeft zij besloten om Claride exclusief naar Nederland te halen. Eerst alleen met verkoop via de schoonheidsspecialisten en nu ook rechtstreeks aan de consument.

De naam van haar bedrijf is Cormetica!

In Italië is Claride al ruim 30 jaar een begrip in de schoonheidsverzorging en nu zijn deze fantastische producten ook verkrijgbaar in Nederland!

Corry 1.jpg

 

Shop met vertrouwen

© 2012 - 2024 Cormetica | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel